این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

خبر نشست مشترک کمیته علمی اجرایی

ارسال شده در تاریخ :
خبر نشست مشترک کمیته علمی اجرایی

نشست هم اندیشی کمیته علمی و اجرایی دومین همایش ملی دانشجویی مدیریت خطر حوادث و بلایا در نظام سلامت در تاریخ ۸ آذرماه ۱۴۰۲ در سالن ریاست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور جناب آقای دکتر حمیدرضا خانکه معاون تحقیقات و فناوری و رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا، خانم دکتر رحمانی رئیس همایش، جناب آقای دکتر معصومی معاون درمان و عصو کمیته علمی ، جناب آقای دکتر دل شاد دبیر علمی ، خانم دکتر رجبی دبیر علمی دانشجویی، آقای مبین ابراهیمیان دبیر اجرایی دانشجویی و برخی از اعضای کمیته‌های علمی و اجرایی همایش برگزار شد. در این نشست حاضران برای برگزاری بهتر همایش بحث و تبادل نظر نمودند.
در ادامه جلسه مجازی با اعضا کمیته علمی سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار گردید. از سوی دبیر علمی همایش، گزارشی در خصوص آثار دریافتی، محورهای همایش، نحوه داوری... ارائه گردید.

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)